Forgot password  Create new user

VAD ÄR CLARISONIC?HISTORIEN OM CLARISONIC

Historien om Clarisonic tog sin början år 2001 i den regniga staden Seattle. Här utvecklades den första Clarisonic-borsten av tre innovativa forskare som hade en idé om att utveckla ett helt nytt och annorlunda sätt att rengöra huden på.

Clarisonic har sina rötter i ett teknologibaserat sätt att se på skönhet. Förutom borsten i sig så ligger även fokus på de fördelar som kombinationen av elektriska apparater och skönhetsprodukter kan ge dess användare.SÅ FUNGERAR DET

EN UNIK RÖRELSE
Det som gör Clarisonic-borsten unik är Sonic-tekniken som bygger på svängningar istället för rotation. Själva borsthuvudet roterar inte utan rör sig med 300 mikrosvängningar per sekund, det vill säga 300 mikrorörelser fram och tillbaka – en frekvens som är osynlig för blotta ögat.

KRAFTEN FRÅN VATTEN
Clarisonic-borstens motor har en unik förmåga att pressa undan vattnet från borsthuvudet. Detta innebär att vattnet försiktigt masseras in i porerna när borsten sätts mot huden. De patenterade rörelserna och borstens förmåga att föra det rena vattnet in i porerna gör Sonic-tekniken otroligt effektiv, samtidigt som den är skonsam.


FAKTA OM CLARISONIC-BORSTEN

Rengör huden sex gånger bättre

Clarisonic är inte bara en borste, den är även ett verktyg för att bevara en vacker och välvårdad hud. Sonic-tekniken med en frekvens på 300 svängningar i sekunden säkrar en effektiv rengöring som är upp till sex gånger bättre än rengöring med händerna.

Minskar synliga porer och ger en mjukare hud med lyster

Med Clarisonic-borsten rengörs huden effektivt men skonsamt. Samtidigt ger borsten huden en mild massage. Huden blir mjuk och får en strålande lyster samtidigt som hudens porer minskas.

Gör huden mer mottaglig för hudvårdsprodukter

Rengöring med Clarisonic är så effektiv att huden blir mer mottaglig för alla typer av hudvård.
Clarisonic

Historien om Clarisonic tog sin början år 2001 i den regniga staden Seattle. Här utvecklades den första Clarisonic-borsten av tre innovativa forskare som hade en idé om att utveckla ett helt nytt och annorlunda sätt att rengöra huden på.

Clarisonic har sina rötter i ett teknologibaserat sätt att se på skönhet. Förutom borsten i sig så ligger även fokus på de fördelar som kombinationen av elektriska apparater och skönhetsprodukter kan ge dess användare.

Clarisonic | tlf +45 97 41 04 15 | Clarisonic@fashionshopping.dk | Powered by Fashionshopping