Forgot password  Create new user

KOM IGÅNG

SÅ HÄR GÖR DUTa först bort ögonmakeup med din vanliga ögonmakeup-rengöring. Fukta borsten och ansiktet samt applicera rengöringsprodukten i ansiktet eller på borsten.


Välj den önskade hastigheten på borstens handtag. Borsten är nu inställd på en 60 sekunder lång behandling.

Rör försiktigt borsthuvudet i cirkulära rörelser över huden. Först 20 sekunder i pannan, därefter 20 sekunder över näsa och haka. Avsluta med 10 sekunder på varje kind. Ett litet pip indikerar när du ska byta zon.

Clarisonic-borsten stannar automatiskt när behandlingen pågått i 60 sekunder. Skölj ansiktet med vatten och applicera din hudvård.


Rengör borsthuvudet med vatten och tvål.

Clarisonic-borsten är vattentät och kan användas i badet eller i duschen. En uppladdning håller i upp till 28 minuter vilket motsvarar ungefär en månads förbrukning om du använder den en gång om dagen.

Clarisonic

Historien om Clarisonic tog sin början år 2001 i den regniga staden Seattle. Här utvecklades den första Clarisonic-borsten av tre innovativa forskare som hade en idé om att utveckla ett helt nytt och annorlunda sätt att rengöra huden på.

Clarisonic har sina rötter i ett teknologibaserat sätt att se på skönhet. Förutom borsten i sig så ligger även fokus på de fördelar som kombinationen av elektriska apparater och skönhetsprodukter kan ge dess användare.

Clarisonic | tlf +45 97 41 04 15 | Clarisonic@fashionshopping.dk | Powered by Fashionshopping