Forgot password  Create new user

Ångerrätt

90 dagars nöjdhetsgaranti:

När du köper en Clarisonic-produkt har du 90 dagars nöjdhetsgaranti. Detta betyder att du får dina pengar tillbaka om du inte är nöjd med produkten under de första 90 dagarna. Använder du ångerrätt betalas varans pris och leveransomkostnader tillbaka. När du använder ångerrätt får du själv stå för returkostnaden, om inget annat är avtalat. Du får inte sända tillbaka varan som postförskott. Skriv på medhavande kort vad du önskar att returnera. Vid returnering sätts beloppet in på det kort som har använts vid betalning. Expeditionstid 4-6 dagar från mottagelsen.

Reklamationsrätt:

Som kund har du rätt att reklamera varan, om det skulle vara fel på den eller om det saknas något. Reklamationsrätten gäller i 2 år och omfattar fabrikations-och materialfel. Om du har mottagit en vara med fel, kontakta oss gärna för reklamation. Vänligen beskriv felet vid returnering.

Varureturnering:

CLARISONIC V/Fashionshopping.dk
Niels P Thomsens Vej 3
7500 Holstebro
CVR: 31327369
Danmark

Bifoga gärna en kopia av faktura/orderbekräftelse. Vi rekommenderar att varan sänds som postpaket. Då är det möjligt att spåra paketet, och det eliminerar därmed tvivel om att varan har blivit skickad CLARISONIC.
Clarisonic

Historien om Clarisonic tog sin början år 2001 i den regniga staden Seattle. Här utvecklades den första Clarisonic-borsten av tre innovativa forskare som hade en idé om att utveckla ett helt nytt och annorlunda sätt att rengöra huden på.

Clarisonic har sina rötter i ett teknologibaserat sätt att se på skönhet. Förutom borsten i sig så ligger även fokus på de fördelar som kombinationen av elektriska apparater och skönhetsprodukter kan ge dess användare.

Clarisonic | tlf +45 97 41 04 15 | Clarisonic@fashionshopping.dk | Powered by Fashionshopping